top of page

Acerca de

naamloos-29.jpg

Creatieve workshops

Op zoek naar een originele workshop of 'eens iets anders' voor een teambuilding? Wij organiseren workshops waarbij jouw team of personeelsleden hun creativiteit leren ontdekken. Plezier verzekerd!

​De workshop duurt 2 à 2,5u. Wij zorgen voor het nodige materiaal, dat de deelnemers na de workshop gewoon mee naar huis nemen.

  • portrettekenen

  • basisbeginselen van het schetsen

  • handen tekenen

Contacteer Kolibrie Graphics voor een vrijblijvende offerte.

We garanderen een workshop in een ongedwongen sfeer.​

Workshop social media

Voel je een zekere geremdheid naar social media gebruik bij jouw team of personeelsleden? Wij brengen de grondbeginselen van het social media gebruik in kaart en duiden tijdens de workshop waarom het een positieve zaak is dat ook jouw personeelsleden jouw bedrijfskanalen volgen of zakelijke posts delen.

​De workshop duurt 2 à 2,5u. Wij zetten ahv theoretische achtergrond, info over de algoritmes en vooral praktische toepassing het belang van social media in het daglicht. En leuk om zien tijdens de workshop: de jongeren of actieve social media gebruikers helpen enthousiast de leken in het vak. Er ontstaat een leuke interactie tussen beide groepen. 

  • belang van social media

Contacteer Kolibrie Graphics voor een vrijblijvende offerte.

We garanderen een workshop in een ongedwongen sfeer.

Nog geen locatie voor jouw workshop?

Zoek je een inspirerende locatie voor jouw één- of meerdaagse workshop of workation? Bekijk dan zeker de mogelijkheden bij Gasthof Lophem. Een méér dan aan te bevelen locatie met tal van mogelijkheden en uitstekende fasciliteiten in een groene omgeving, op een boogscheut van Brugge.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte voor één of meerdere workshops.

We bezorgen je zo snel mogelijk een gerichte offerte.

Schatting aantal deelnemers workshop
Ik heb interesse in volgende workshop(s)
Dank voor jouw vraag, we bezorgen je snel een vrijblijvende offerte.
Creatieve groeten, Steffi Wylein
Kolibrie Graphics
Offerte workshop
bottom of page